De data over Advocatenkantoor Lomon inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Lomon. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 20158436 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lomon is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 26-08-2009.