De data over Advocatenkantoor Loeff bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Loeff data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Loeff. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51878321 het KVK nummer van Advocatenkantoor Loeff betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2011.