Op zoek naar extra info over Advocatenkantoor Limonard? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenkantoor Limonard data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Limonard. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 01178708 het KVK nummer van Advocatenkantoor Limonard is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 08-03-2010.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;