De gegevens over Advocatenkantoor Ligeon bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Advocatenkantoor Ligeon

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor Ligeon. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 51418665 het KVK nummer van Advocatenkantoor Ligeon is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 06-12-2010.