Op zoek naar meer informatie over Advocatenkantoor Lieberwerth? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Lieberwerth. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 53028864 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lieberwerth betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2011.