Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Lich? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Advocatenkantoor Lich data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Lich. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 01155637 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lich is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-2004.