De data over Advocatenkantoor Leushuis bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Leushuis. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 51699397 het KVK nummer van Advocatenkantoor Leushuis betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2011.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;