Aan het zoeken additionele info over Advocatenkantoor Lemmers? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Lemmers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 55064094 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lemmers is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-1997.