Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Leistra? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor Leistra informatie

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Leistra. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27366943 het KVK nummer van Advocatenkantoor Leistra betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-12-1992.