Alle data over Advocatenkantoor Leefers bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Advocatenkantoor Leefers

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Leefers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 32142507 het KVK nummer van Advocatenkantoor Leefers is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-12-1975.