De gegevens over Advocatenkantoor Lalesse bekijken? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Lalesse data

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Lalesse. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 17224885 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lalesse is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2008.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;