Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Koch? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Advocatenkantoor Koch data

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor Koch. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 50302442 het KVK nummer van Advocatenkantoor Koch betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2010.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;