Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Kim-Meijer? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Advocatenkantoor Kim-Meijer

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Kim-Meijer. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 27338364 het KVK nummer van Advocatenkantoor Kim-Meijer betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2006.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;