Op zoek naar meer informatie over Advocatenkantoor Ketting? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Advocatenkantoor Ketting

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor Ketting. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 53040961 het KVK nummer van Advocatenkantoor Ketting betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2011.