Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Karel & Maes? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Advocatenkantoor Karel & Maes

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Karel & Maes. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24452764 het KVK nummer van Advocatenkantoor Karel & Maes is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-09-1984.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;