Alle data over Advocatenkantoor KA bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor KA informatie

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor KA. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 55000215 het KVK nummer van Advocatenkantoor KA is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;