Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Jonkman? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Jonkman. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 53490924 het KVK nummer van Advocatenkantoor Jonkman betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 06-09-2011.