Alle data over Advocatenkantoor Johannink bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Advocatenkantoor Johannink data

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Johannink. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 01162749 het KVK nummer van Advocatenkantoor Johannink betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 05-11-1999.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;