Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor J. J. Serrarens? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor J. J. Serrarens data

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor J. J. Serrarens. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 62172921 het KVK nummer van Advocatenkantoor J. J. Serrarens betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2015.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;