Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor “In de Praktijk”? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor “In de Praktijk”. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 30286931 het KVK nummer van Advocatenkantoor “In de Praktijk” is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 19-04-2010.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;