Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Hu? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over Advocatenkantoor Hu

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Hu. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27364165 het KVK nummer van Advocatenkantoor Hu betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 09-08-2005.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;