Aan het zoeken meer info over Advocatenkantoor Hoogenraad? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Advocatenkantoor Hoogenraad

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor Hoogenraad. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 64077241 het KVK nummer van Advocatenkantoor Hoogenraad is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1990.