Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Hiddema? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Advocatenkantoor Hiddema gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Hiddema. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 14110897 het KVK nummer van Advocatenkantoor Hiddema betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 30-11-1974.