Aan het zoeken meer informatie over Advocatenkantoor Hendry de Boer? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor Hendry de Boer data

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor Hendry de Boer. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 66691621 het KVK nummer van Advocatenkantoor Hendry de Boer betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 20-07-2016.