Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Haase? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over Advocatenkantoor Haase

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Haase. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 27332484 het KVK nummer van Advocatenkantoor Haase betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1997.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;