Alle data over Advocatenkantoor Haaijer inzien? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Haaijer data

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Haaijer. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 54680824 het KVK nummer van Advocatenkantoor Haaijer betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-02-2012.