Op zoek naar meer info over Advocatenkantoor Guus Heutink? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Guus Heutink. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 57924023 het KVK nummer van Advocatenkantoor Guus Heutink betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-05-2013.