De gegevens over Advocatenkantoor Grollé bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Advocatenkantoor Grollé gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Grollé. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 01178568 het KVK nummer van Advocatenkantoor Grollé is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1996.