Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Grimm? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Advocatenkantoor Grimm

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Grimm. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 1173244 het KVK nummer van Advocatenkantoor Grimm is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1980.