Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Geurts? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Advocatenkantoor Geurts data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Geurts. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 09192374 het KVK nummer van Advocatenkantoor Geurts betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1995.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;