Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Geraedts? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Advocatenkantoor Geraedts data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Geraedts. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 14130084 het KVK nummer van Advocatenkantoor Geraedts betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2007.