Aan het zoeken meer informatie over Advocatenkantoor Frissen? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Advocatenkantoor Frissen data

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor Frissen. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27372947 het KVK nummer van Advocatenkantoor Frissen is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 21-06-2001.