Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Fridsma h.o.d.n. Fridsma & Vervest Advocaten? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Fridsma h.o.d.n. Fridsma & Vervest Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 54997216 het KVK nummer van Advocatenkantoor Fridsma h.o.d.n. Fridsma & Vervest Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2012.