Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Fidelis? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenkantoor Fidelis data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Fidelis. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 71139303 het KVK nummer van Advocatenkantoor Fidelis is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-03-2018.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;