De gegevens over Advocatenkantoor F.G.H.J. Niemarkt inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenkantoor F.G.H.J. Niemarkt gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor F.G.H.J. Niemarkt. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 14127081 het KVK nummer van Advocatenkantoor F.G.H.J. Niemarkt betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-1996.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;