Alle gegevens over Advocatenkantoor Feuilletau de Bruyn inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Advocatenkantoor Feuilletau de Bruyn

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Feuilletau de Bruyn. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 51264366 het KVK nummer van Advocatenkantoor Feuilletau de Bruyn betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 12-11-2010.