Alle data over Advocatenkantoor Feenstra inzien? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Advocatenkantoor Feenstra gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Feenstra. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 69644535 het KVK nummer van Advocatenkantoor Feenstra is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 21-09-2017.