Alle data over Advocatenkantoor EwaldBorgman bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor EwaldBorgman. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 73207314 het KVK nummer van Advocatenkantoor EwaldBorgman is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-12-2018.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;