Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Dragtenstein? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Advocatenkantoor Dragtenstein

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor Dragtenstein. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 30268680 het KVK nummer van Advocatenkantoor Dragtenstein betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 24-09-2004.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;