Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Dex Legal? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Advocatenkantoor Dex Legal gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Dex Legal. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 61358932 het KVK nummer van Advocatenkantoor Dex Legal is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-09-2014.