De gegevens over Advocatenkantoor Demmer inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Advocatenkantoor Demmer informatie

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Demmer. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 08187987 het KVK nummer van Advocatenkantoor Demmer is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-04-1952.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;