De gegevens over Advocatenkantoor Delahaije inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor Delahaije. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 20158783 het KVK nummer van Advocatenkantoor Delahaije betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2009.