Alle data over Advocatenkantoor De Winther bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor De Winther data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor De Winther. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 54361028 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Winther betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 06-01-2012.