Aan het zoeken additionele info over Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 56821794 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2013.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;