Aan het zoeken meer info over Advocatenkantoor De Kort? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor De Kort gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor De Kort. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 17138766 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Kort is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 13-09-2001.