De gegevens over Advocatenkantoor De Hosson inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor De Hosson data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor De Hosson. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 64527670 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Hosson is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 11-11-2015.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;