Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor de Haan? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor de Haan. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 56888554 het KVK nummer van Advocatenkantoor de Haan is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2006.