Alle gegevens over Advocatenkantoor De Goeij bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor De Goeij. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 37147501 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Goeij is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-04-1993.