De data over Advocatenkantoor de Gier bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor de Gier. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 17241849 het KVK nummer van Advocatenkantoor de Gier betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-1995.