De data over Advocatenkantoor De Familiepraktijk bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor De Familiepraktijk. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 59817933 het KVK nummer van Advocatenkantoor De Familiepraktijk betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2014.